duminică, 5 iulie 2009

moment pulicitar

"se pregateste o mare parada a modei multimea se inghesuie in fata intrarii pazite de niste baieti frumosi, cu cravata rosie, de la liceul janson-de-sally. intram in sala plina ochi cu toate vipurile de pe fata pamantului.
se stinge lumina. gloata de invitati murmura un 'AAAAH' de multumire. pe podium defileaza fete goale-pusca, in sunetele unei muzici tehno-dirty-metal-hard-acid-house.
invitatii se extaziaza in fata sublimelor manechine lipsite de haine. sani maiestuosi, fese rotunde, picioare interminabile, pubisuri ferchezuite in forma de dreptunghi. deodata ele se opresc in mijlocul catwalk-ului, isi strecoara mainile manichiurate la subsuoara si dau de un fermoar! atunci isi desfac pielea satinata, se descotorosesc de epiderma, asa cum iti scoti combinezonul pentru scufundari. in public, o batrana ducesa lesina, un barbos cu ochelari de soare ejaculeaza pe vestonul vecinului din fata. o fatuca de doisprezece ani suge o inghetata in forma de falus in timp ce se mangaie intre picioare.
sub piele artificiale, top-modelele sunt de metal. cyborguri de otel calit, adroizi sclipitori. una dintre fete este acoperita cu bancnote de o suta de euro. alta incepe sa scuipe monede, a treia imprastie o ploaie de carti de credit, ca si cum ar fi confetti. sunt niste adevarate pusculite robotice. <...>
slogan in superimpresiune pe ecran :
mergeti drep la tinta: juisati intr'o curva"


Sunt tot ceea ce ai cautat pana acum! sunt tot ceea ce iti lipseste. sunt cea care poate fi cum iti doresti. iti distrug singuratatea. iti luminez calea pe care nu o mai intrezaresti de mult. iti ofer toata caldura de care ai nevoie. te iau in brate si iti topesc pana si cea mai mica urma de raceala adunata in timp si spatiu esuat. alaturi de mine poti dormi linistit. alaturi de mine se rezolva totul de la sine si poti orice. alaturi de mine trecutul devine nul, prezentul palpabil si viitorul un vis. alaturi de mine, esti tu. vrei sa fiu alaturi de tine?
suna la 072* *** *2*




3 comentarii:

  1. doamne cata imaginatie ai:))))...mai ales cu fetita de 12 ani:|..:)))),dar ai dreptate...se poate face o reclama din ceea ce ai scris tu aici...:-?

    RăspundețiȘtergere
  2. este un citat dint'o carte:P nu sunt eu asa de tare. iti recomand sa o citesti "19.9" de Frederic Beigbeder

    RăspundețiȘtergere
  3. aaa:)))....scuze:(...deocamdata ma limitez la cartile pentru bac si dupa mai vedem:)))...oricum,nu sunt multi care au citit-o:)))..deci tot ai succes:))

    RăspundețiȘtergere