marți, 21 iulie 2009

ora de sport vital

lectie de viata nr 1: nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard! este vorba aia...fericirea cladita pe tristetea altuia nu e lucru bun...pai chiar asa e! bine...eu am incercat asta o data si am dat peste cel mai frumos lucru din viata mea. de fiecare data cand simti ca ai dubii, da'ti o palma! pentru ca risti sa primesti mai multe daca nu o dai pe aia. discutati'va problemele, comunicati, iubiti'va...tot tacamul. viata e scurta..dar poate fi traita frumos

lectie de viata nr 2: niciodata nu stii ce ai avut pana nu ai pierdut! cu totii stim vorba asta si totusi ne jucam cu viata noastra si stricam tot ce e frumos doar pentru cateva momente de nemultumire. nu incerca sa schimbi ce ai! e al tau, e acolo, daca te iubeste, isi va da seama de ce ai tu nevoie si se va mula dupa modelul tau. la fel vei face si tu! apreciati toate gesturile! fie ele si mici!

lectie de viata nr 3: oamenii mint! cine te iubeste nu o va face niciodata...egoistii o fac! nu mai apleca urechea in stanga si in dreapta pentru ca lumea e plina de mucegai! fa NUMAI ceea ce simti. dar daca inima iti spune hai si creierul iti spune stai...stai...si intreaba'te de ce rationamentul din tine te opreste! pentru ca inima bate repede si se opreste la fel de repede...creierul in schimb ii coreleaza bataile si ii spune ce sa faca...gandeste tot ceea ce simti..si daca inima e in tandem cu creierul..actioneaza! nu ii lasa pe altii sa aleaga pentru tine..pentru ca se va alege praful DE tine.

lectie de viata nr 4: viata e o loterie! niciodata nu o sa stii ce va fi pana nu incerci! nesiguranta te omoara! dubiile te rancezesc! daca ai tras un loz si a iesit necastigator, nu'i nimic..mai sunt multe lozuri. nu e sfarsitul lumii. ceea ce nu te omoara te face mai puternic. da...fericirea este o alegere pe care fiecare trebuie sa o faca. pacat de cei ce aleg nefericirea din cauza nesigurantei! omoara frica si infrunta realitatea..pentru ca timpul trece! si nu te asteapta! timpul nu rezolva nimic. doar formeaza o bula intre tine si raspunsuri. timpul a stat in loc la mine in cartier. si am inceput sa dezleg rebusuri.

lectie de viata nr 5: in 2...poti urca munti! singur...ramai la baza chiar daca esit plin de bani, ai 5 mii de masini, si faci sex cu cele mai frumoase femei sau cei mai tari barbati. unde's doi puterea creste, creste si inima, creste si fericirea!

lectii inspirate din viata a doua fete.

Un comentariu:

  1. lectia nr 4 mi se potriveste:|...si 3....foarte tare postul,a devenit favoritul meu LOCUL 1... :(

    RăspundețiȘtergere